OM CCL

”Staden Umeå är våran arbetsplats”
 

Clean City Logistik är ett företag i Umeå som håller många bollar i luften. Vi jobbar aktivt med att bidra till ett renare och miljövänligare samhälle på flera olika sätt. Detta gör vi genom att använda oss av miljövänliga elbilar till "Elbilsbudet" när vi ger oss ut på vägarna. 

CCL Smart it där säljer vi tjänsten via våran egna framtagna modul att kunna styra ChromeCast. Detta ger oss möjligheten att använda skärmar för att visa exempelvis menyer. Vilket gör det enkelt att kunna snabbt byta menyer eller även lägga in reklam på skärmarna. Vi är Återförsäljare för Microsoft och samarbetspartner med Google. vi jobbar med nätverk och förinstallationer av tekninska produkter allt från smarta lås till webbkameror.

CCL Parkering vi jobbar här digitalt och kan snabbt fixa till en parkeringszon för era parkeringsplaster vilket gör att ni kan på ett enkelt sätt få betalt för era parkeringar. Vi fixar skyltar samt målar upp parkeringsrutor. Vi kan även ta över och sköta det administrativa helt och hållet åt dom som anlitar oss.
 

 


Vi levererar bud genom ett miljövänligt, serviceinriktat and flexibelt tillvägagångssätt. Vår vision är att köra miljövänliga och effektiva leveranser med våra elbilar för att minska farliga utsläpp samtidigt som vi bidrar till bättre luft i Umeås innerstad. 
 
Som kund till oss vill vi att ert företag ska representeras på bästa möjliga sätt. Därför har vi erfarna chaufförer inom branschen som har god lokal kännedom och känsla för service. Er företagsimage är viktigt för oss och ert bud kommer att hanteras varsamt och professionellt hela vägen från ordermottagning till leverans. 
 
Läs mer om Elbilsbudet på www.elbilsbudet.se
 


 

Data- & IT-support. Vi fokuserar på utveckla program för att underlätta för företag. App-utveckling och molntjänster. Kodar och bygger mobilanpassade hemsidor från grunden i publiceringsverktyget Joomla. Produkter vi tagit fram säljer vi nu. Däribland YouCast, ett kontrollprogram för ChromeCast. Även ett tidsrapporteringsprogram för android där du direkt får klart för löner och fakturering. 

 
Läs mer om CCL SmartIT på www.cclsmartit.se Vi bedriver ett Parkeringsbolag. Digitalt kan vilken fastighetsägare som helst starta och ta betalt för sina parkeringar. Vi kan lösa detta digitalt så det behövs inga betalningautomater. Därigenom kan man komma igång utan större investeringar 
   
 
   Läs mer om CCL Parkering på www.cclparkering.se